Etli Yaz Türlüsü

Malzemeler:

• 200 gr patlıcan
• 200 gr kabak
• 200 gr taze fasulye
• 200 gr mantar
• 240 gr yağsız dana kuşbaşı
• 2 çorba kaşığı zeytinyağı
• 4 diş sarımsak
• 1 orta boy soğan
• 1 çay kaşığı pul biber
• 1 çay kaşığı tuz

Yapılışı:
• Yağsız dana kuşbaşı 2 çorba kaşığı zeytinyağında sotelenerek pişirilir. Sebzeler ve baharatlar ilave edilir, pişirilir. Sotelenen etli yaz türlüsü içi sırlanmış bir yayvan güveç kaba alınır.

• Sağlıklı sebzeleri kullanarak hem posa bakımından hem de vitamin mineral desteği açısından zengin bir menü alternatifi oluşturuyoruz. Doya doya beslenerek kilo vermeye yardımcı ve oldukça sağlıklı etli sebze yemeği karşımızda…